Παναγιώτης Μάργαρης “Μεσόγειος”

Μουσική

Ο διεθνούς φήμης κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει το νέο του μουσικό εγχείρημα με τίτλο “Μεσόγειος”, μια παράσταση-αφιέρωμα στη μουσική και την ψυχή των λαών που αγκαλιάζει η Μεσόγειος.

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου στην Πρέβεζα, στο Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο, ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Πορτογαλικά fados και μελωδίες της Κάτω Ιταλίας συναντούν εμβληματικά τραγούδια μεγάλων δημιουργών, όπως οι Lucio Dalla, Jacques Brel, Nino Rota, Μίκης Θεοδωράκης, καθώς και επιλεγμένες συνθέσεις για σόλο κιθάρα από την πλούσια δισκογραφία του Παναγιώτη Μάργαρη. Όλα φιλτραρισμένα μέσα από τη μοναδική του αιθητική, το πάθος και η απαράμιλλη δεξιοτεχνία του.

Στη σκηνή, μαζί του, η εξαιρετική ερμηνεύτρια Κατερίνα Βερβέρη, που με τη φωνή της συμπληρώνει ιδανικά το μεσογειακό αυτό μουσικό ψηφιδωτό.

Η “Μεσόγειος” είναι μια παράσταση υψηλής συγκίνησης: καθηλωτική, βαθιά συναισθηματική και λυτρωτική, που αναζωπυρώνει την εσωτερική φλόγα που αγγίζει την ψυχή του θεατή. Κατά τη διάρκεια του 2026 θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χρήσιμες πληροφορίες

Προπώληση: 20 ευρώ

Ταμείο την ημέρα της παράστασης: 25 ευρώ

Μειωμένο: (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΜΕΑ/ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΩΔΕΙΩΝ): 15 ευρώ

Τα μειωμένα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της more.com και την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του χώρου με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων.

Ναυτικό Μουσείο Πρέβεζας


Πως να φτάσω

Ιστοσελίδα
Newsletter
Visit Preveza και στο email σας! Κάντε εγγραφή